......

Saturday, 26 January 2013

just for you darl..




just for you sayang, :) saje beli dua, satu untuk awak satu untuk saya, sweet tak? err, xpon kan! hehe. ni kira hadiah la, tyme bufday xde dah ea? hehe. :) balik n9 nanti saya bg la. sy pon xpkai lg tau, tunggu awak punya pasal. 

Tuesday, 8 January 2013

harapan palsu.


eah! pehal title post cmni! hah! kowang xreti bace ke?? buta huruf?? dah sah2 aku tulis harapan palsu kan?? er,, pehal tiba ni pyka oi, err. yela, kau nk tau jah! kemain lg ade org uw berjanji ngn aku, tapi at last, harem je, aku punya eksited cm yeyek je, tapi punah hrapan ku, hancur berkecai xdapat nk smbung lg pkai seletape(ape aku eja ni?) HAHA.lantak kn jnji aku tgh kuciwa ni! eee! sakit hati nya la hai! dah lpas ni xyah jnji cm janji projek 5juta ye. menyampah! k bye!

*agak kasar, (gerammmmmm!!!!)