......

Thursday, 31 May 2012

kembar ke??





pyka says HELLOOO. rini pyka xtau nak update ape, just for fun je ni. nak tengok gamba tak?? jeng jeng jeng! ni ha pyka nk tunjuk gamba pyka dengan member baik pyka kt POLI.








ni la die kwan pyka, si budak kecik! huhu. comel kan die?? tett! haha ^^


kiteowg rapat sejak akhir sem 2, tah a cmne ley rpat pon xtau. huhu ^^


its me lol! ^^


waa! pyka dpt dok atas tyrah, empuk nye, nyum2! haha ^^


eah jap! nape gamba pyka je? bukan ke pyka kap nk tunjuk gamba sue je ke? maaf sue, aku nk jugak pemes cam kau! (Y) haha


kecik kan die?? eah silap, rendang la! ahaks!


budak mane sesat ni, xpenah jumpe buaian kot. hee. ^^


aduss! muka mintak tangan ni. btw best la sekali sekali naik buai pkai baju kurung! ayu baq hang! auw auw! <3



pyka sangat la sayang dekat budak rendang tu!!!!! huhu. die jadi tempat pyka luah perasan. sue! kau jangan gelak tau! pengakuan berani mati ni! aum aum! malu aku! ^^


Monday, 28 May 2012

cuti cuti kedah. ^^




hollaaaa. oke skag pyka nk tunjukkan gmba yg pyka ckp uw. oke tiba2 kan? ah lantak la, suke dek den la kan, blog den, hahah ^^



oke ni la gamba yg pyka kap uw, tyme ni kat kebun getah yg berdekatan dengan kandang rusa. 


muka excited mntak kaki. haha ^^


ni dah kenapa ni??


ni la rusa nye. haha. rusa?? wooooo!!! oke gayat je, xpenah tgok kan. basi la pyka.. org da penah tgok la!! eah2 jap, cer tgok tlinge rusa uw, capang kan?? hahaha. maaf cik rusa, ^^


ni dekat sawah padi. orang panggil bendang kan?? cewahh. cm pandai je kn. hee ^^


pandang ape ni???


ni la pyka tgok. angsa. ong kedek kedek. eah! tu bunyi katak la! haha. memandai je kn. 


oke abaikan sluar senget tu!


wuuu! panas nye la haiii.


tade keja ni, xpena jumpe sungai, sungai ke ni?? haha


tolongggggg!!! xde org nk smbut pyka naik darat! cehh! ayat cm da dok laut 10tahun, huhu




oke tu jela. wat pe nk lebih2 kan?? haha.. adiosss!!!

saje je nak update!!!







ooooohhhooohoooii. ahaks! xley blah. oke pyka xtau nk update ape pon. p pyka nk cerita.. hari tu, pyka g uma kawan pyka dekat kuala nerang, kedah.. apakah?? pyka saje je nk tgok tmpt org. oke not bad la tmpat die, biasa la kampung kan. aman je, damaiii... waaa! ayat xboleh blah kn! oke pyka ade la snap gamba cikit. xbanyak pon.. maluu la, xcantikkk. hee. ^^ p bukan pyka nk msokkn skag pon gamba uw. hee. nanti pyka masokkan oke. bab sekarang pyka sangat lah malas, kemalasan melanda landa ni. ^^ harap maklum.. oke lah, jumpa esok oke. babai!! ^^

Tuesday, 22 May 2012

tentang aku, dia dan blog. ^^






hai hai hello, oke let me introduce myself, name kita, nur syafika mohamad fuad, just call me pyka. ^^, menetap di seremban negeri sembilan, oke tah kenapa la ayat pyka ni skemon kan?? huhu, abaikan ayat tu.. 

Sebenarnya pyka buat blog ni saje2 je, sebab tengok kengkawan ade blog macam best je, macam la, p xtau la best ke idak, hee, tapi ade sebab lain jugak, sebabnya~~~
'
'
'
'
CAPITAL A
siapa capital A ni??

tadaaaaa!!! ni la dia, si buncit pyka. ^^


xhensem kan? ye pyka tau, hehe, tapi tetap sayang angat angat. hee. 

Sori awak, saya masuk kan gamba awak tanpa izin. elehh, kesah pulak saya??? ^^.

Oke tu jela nak celoteh untuk permulaan ni, sesi perkenalan.. oke bubye olls! ahaks! gedikkkk!! <3

.pyka saja.