......

Tuesday, 22 May 2012

tentang aku, dia dan blog. ^^






hai hai hello, oke let me introduce myself, name kita, nur syafika mohamad fuad, just call me pyka. ^^, menetap di seremban negeri sembilan, oke tah kenapa la ayat pyka ni skemon kan?? huhu, abaikan ayat tu.. 

Sebenarnya pyka buat blog ni saje2 je, sebab tengok kengkawan ade blog macam best je, macam la, p xtau la best ke idak, hee, tapi ade sebab lain jugak, sebabnya~~~
'
'
'
'
CAPITAL A
siapa capital A ni??

tadaaaaa!!! ni la dia, si buncit pyka. ^^


xhensem kan? ye pyka tau, hehe, tapi tetap sayang angat angat. hee. 

Sori awak, saya masuk kan gamba awak tanpa izin. elehh, kesah pulak saya??? ^^.

Oke tu jela nak celoteh untuk permulaan ni, sesi perkenalan.. oke bubye olls! ahaks! gedikkkk!! <3

.pyka saja.


                          

2 comments:

  1. salam kenal...nice blog for u,n done follow your blog..^_^

    ReplyDelete
  2. oke thanks yukie ^^, i will follow your blog. :)

    ReplyDelete