......

Sunday, 30 September 2012

apa boleh buat..




hai korang. ni tengok gamba mamat pendek ni, innocent kan muka dia? ala2 baby face gitu. (hakk ttuuiii!)
ni pkwe pyka, yg latest, cehhh, cm rmai pkwe je kn, ni la sowang kesayangan pyka. i heart you so much!




ni la mamat yang buat pyka fall in love, cm berada diawang awangan,eah ape ni jiwa jiwa pula, mencik mencik! hehe.

ni jugak mamat yg buat pyka sedih, yg buat pyka kecewa, yg buat pyka sakit dan pernah buat pyka rasa down gilaaaa, pernah buat pyka rasa nk bunuh diri (astagar, istighfar bnyk2!) hehe, semua pyka pernah rasa bila dengan die, ckp je perasaan cmne pyka xprnh rasa bila dgn dia, jujurnya, terlalu kecewa dgn die satu ketika dulu, tp sekarang tak lg,  uuuwwwuuuaaa! jom nangis! sobsob~

semua tu pengalaman la wok! kutip pengalaman byk2 tyme muda ni ea, hehe.

apa pon dia buat pyka dah maafkan, insyaallah. :')

pyka penah ckp kat dia, *sy dah maafkan semua salah awak kt sy, yg dulu, yg sekarang dan akan dtg, sy dah maafkan,  

awak dah amik hati sy, awak jaga baik2 ok?? :')






awakkkk, awak dgar lagu ni k, sy tahu awk suka sgt lagu ni bila sy bg kat awak. :')

hurm, apa boleh buat kan, kalau dah sayang, yg buruk pon kita sanggup terima, yg pernah sakitkn hati kita pon kita sggup terima, semuanya kita sggup buat untuk org yang kita sayang. that's true! ^^

No comments:

Post a Comment