......

Saturday, 22 September 2012

cemburu itu penting k penting.

hai selamat kembali ke dunia blogger. dah lame tak update blog, ceh! konon mcm femes je kn. hehe. bila tak update tu, ada la msalah mslah yg trtntu kn? hehe. so sekarang nk mula balik. harap diterima la. err. apakah??

sebenarnya update blog sebab tgok EX gurl pkwe sy ada blog, bru buat. ok kenapakah? ada perasaan cemburu. perlukah? oke tak perlu. hehe. abaikan la perasaan yg jahat tu. 

kadang kadang bende yg tak perlu kita cemburu tu akn watkn kita cemburu sgt. err, ape aku merepek ni kn. buat2 paham jela ea, xtau nk explain, org yg paham je akn paham ape yg pyka ckp ni. :)

mengapa perasaan cemburu itu timbul??
sebab dia xnk tenggelam lah kn, hehe, sbnarnya perasaan cmburu timbul apabila kita xboleh tgok org lain lebih dri kita, dn kita berasa org lain jauh didepan tgglkn kita. sbb tu ade prasaan tu. kadang2 xpatut pon cmburu, tah pape tah benda cm xpnting tp cemburu nya lebih lebih pulak, ngeng!

tapi.. cemburu tu perlu jugak. sebabnya. orang cakap, CEMBURU tandanya SAYANG. 

MARI LAH KITA MENJAYAKAN KEMPEN "CEMBURU BERAMAI RAMAI"

dengan slogan "silalah cemburu untuk terus maju" 

#SELAMAT BERAMAL#

No comments:

Post a Comment