......

Wednesday, 14 November 2012

study VS dating.


hai. ok sekarang dah start study week. sebenarnya dah ade la dlm 3ari dah start study week. study ke pyka oi?? haha, xpon. baru nak bukak buku, ada je halangan, nmpak tak permainan dia.? huh! :) asal xstudy ni weh? pemalas kau kn? nak sepak? hehe. sebenarnya pyka dok fikir, takpelah, nnti la study, markah PB(carry mark) tinggi jugak, not bad. hehe. ha! bangga pulok! dush dush! hempuk kag apah xdpt pyka oi! esok start la study. inshaAllah. :)) 

eah pyka, tak study kau buat apa je weh cuti lama2 ni ha? tido je keja kau ke??? eah tak tak! suka suki je ckp den tidur kan? eeerrrgghh! sy xnk gemuk, so sy kurangkn tidur, bnykkan makan. eah xgemuk ke? HAHA. kepala hotak kau! 

cop cop! apa ni? merepek kan? haha,  pyka nk crita yg pyka xstudy tapi keluar ngedate! uhh! xabis2 dating je. habis duit kau kt dating je kn? tak tak! jgn slh faham, xkua bnyk duit pon, just mkn je (chezy wedges) itu penting setiap kali keluar. ohhyeeeaaahhh!. :) 

pyka xg mana2 pon. just lepak tepi pantai je, amik angin petang. sambil tgok matahari tenggelam, wooww!  hows sweet. puuii ppuuuiii! loya tekak, hehe. :p




tyme ni kat R&R bagan ajam, atas moto je, xnk turun,malas. seronoknya RR ni sebab blakang nya ada pantai, mag selalu orang lepak2 sini. tiap petang mesti ramai, main layang2, berkelah, seronok la, kiteowg pon join jela skali walaupon hanya jadi pemerhati je. hehe :)



manjanya woii? sepak nak? hehe. malu2 nk amik gambau senanya ni.


awakkk, tgok ni tgok ni. photogenic tak? HAHA. kepala hotak!


ok nih kat pantai bersih dah, xturun pon, dok kat tembok je, amik angin.


ni kumam2 kiteowg, sbenarnya dlm plastik uw ada nuget pe suma, konon beli tok pya, last2 dia abiskan, hehe.


nyumnyum ! sedapnya. hehe



haha, muka mntak kaki, buat pyka buat lagi mcm uw, mag kena gelak la dgn si "baba nyonya" tuh, hehe


ok nak sgt tgok sy wat mata juling kan? amik amik! hehe


ohh sangat cute miut gamba nih. sapa tangkap ni? hehe, serabai kau pyka oi!


muka berbangga dpt tgok matahari tenggelam bersama sama. hehe. next tyme kita pergi lagi ok??

lepas tengok matahari tenggelam, si dia bising2 mahu pulang, ok2 jom lgpon nk hujan tyme uw, gelap je. hehe, otw pulang, yesss! hujan! hehe. kepala! sejuk baq ang! dah la dia pkai sluar pendek je, sori awak.... hehe. :p jangan serik bawak sy jenjalan ye. hehe.

dan terima kasih kt awak sebab sudi luangkan masa dgn saya, yela tinggal berapa hari je kita dpt jumpa lagi, next sem xjumpa 5bulan, practical kan, awk kt melaka sy kt penang, so sad. :'(. semoga kita dapat luangkan masa lagi bersama seperti sebelum2 ni. i will miss you, whole of you dear!


No comments:

Post a Comment