......

Friday, 2 November 2012

ubat yang sedap.


DEMAM! argghhh! tak suka tak suka, sakit tekak, selsema, batuk, complete! rela lagi batuk dari selsema n sakit tekak, seksa woooo! 

dah la tak suka telan ubat, eeeuuuww! tak sedap! tapi nak baik kena jugak! lagi lagi kena paksa wooo! eah dah kenapa nk wooo je ni?? hehe.

sekarang ni musim ujan je, pagi panas, sampai petang terus ujan tak bhenti smpai malam, mana tak demam nya, balik kelas dah 3ari ujan lebat. redah jela kan.  itu sebab la demam ha!

TAPI, nasib baik ada encik awak, belikan ubat, haha, yg kelakarnya, pyka yg demam tapi ubat ats nama dia, dia ajak g klinik, tak larat la nk bangun, (update blog larat lak!) *jom hempuk ramai2! hehe. dia belikan ubat dan terpaksa la memakannnya pon adoi! kalau tak bising je mulut macam hape tah! yela,hujan lebat pon sggup dia nk g beli ubat, kot tak mkn jugak ubat uw, mag bala la kan, penat2 org uw g beli. hehe, BTW thanks encik awak! :)


ubat yg sedap wooo! lagi2 ada nama awak kt situ, nyam2 terus! hehe :)

No comments:

Post a Comment