......

Wednesday, 17 October 2012

can't wait laaa.


pyka tak sabar la nk balik raya haji ni. hehe. rindu family sgt2! plus balik nanti ada orang teman, selalu balik dari penang ke n9, sorang2 je, kali ni berteman, siapakah? hehe, en.awak yg tercinta, hehe :) menghitung hari je ni, ceh ceh! padahal lambat lg, ada dlm 7hari lg, hehe. tapi nk buat cmna, tak sabar is tak sabar kn, hehe.


seriously tak sabar sgt, hehe, hari hari dok bercerita dgn rumet bnda yg sama, tak sabar tak sabar, sbb rumet pyka pon sama eksited nk balik jumpa family. hehe.



dan paling best, tak sabar nak jumpa awak sgt2! rindu rindu.






No comments:

Post a Comment