......

Monday, 8 October 2012

kalau masa terluang.

hai semua, apa khabar, pyka ni suka je nk update2 blog kan? mesti kowang bosan, hehe, xsuka block je. 
* ceh, konon2 mcm facebook, hehe :). ha! cite psal facebook, kowang dah add pyka lom? hehe, perasan je kn. ok start cite yokk.

pyka nak tanya, kowang kalau masa terluang kowang buat apa?? hehe, pyka suka buat benda ni je. satu ni je, iaitu STALK ex girlfriend pakwe pyka, :) oohhhyeeeaaahhh! itu hobi pyka. *dancing dancing!
tp, bila stalk mesti sakit hati kan, mula nk mengomel mcm2, hehe, biasa dah tu.

ok, kalau stalk buat ape je?? ni ha pyka wat, jap nak senaraikan ea. :))

1. tengok Fb beliau, tengok status status beliau, ada tak kena mengena ngn pakwe pyka. 

2. dah tgok fb uw, mesti la dia ada upload gamba ke ape ke kn? tengok jugak, teliti setiap inci muka beliau.

3. kot beliau upload gambar, tengok bape banyak LIKE, bape bnyk KOMEN.

4. bandingkan siapa lg banyak, hehe, setakat ni pyka selalu didepan, xcaye?g tengok! hehe.

5. usha usha blog beliau kot2 terselit cerita sal pakwe pyka kan, curiga itu perlu k perlu, hehe ^^

6. lepas tu tgok twitter beliau, rmai tak follower, ok ni beliau menang, sebab beliau buat twitter lama dah, 
pyka baru buat, beliau punya follower dlm 200 cm uw, pyka baru 183, hehe, sikit je kot beza, ye dak?? 
takpelah xkesah, :))

7. lepastu, tengok beliau ada tak komen2 ke like2 ke akk2 pakwe pyka nye update, gamba ke.hehe, 
kadang2 pyka rasa nk meyemak je kan, hehe, tapi, pyka xrapat dgn kakak2 semua uw, cuma ngn KAK 
YATI tersayang je rapat. :)) ohhyeeaaahh! ada kakak la den ni! *shake hand!


HAHA, ini semua kerja tyme lapang sgt2! hehe, tp kdg2 xlapang buat jugak kn, dn pyka sure sgt2 kowang pon selalu buat cmni, ha! jgn nk senyum2! pyka tahu la. :)
: : dan tok pengetahuan kowang, beliau cantik, sedap mata memandang, pyka xpernah benci dia, dn pyka harap beliau pon mcm tu juga, :)) : :


*walaupon bby wat cmni, bby tahu yg cyg sygkn bby lebih dri cyg pnh syg beliau dulu. :') 


!ALL I NEED IS YOU DEAR!

2 comments:

  1. hahahah.....ehh...aq xwat sume ni...aq dak bex....tp len cket jew dr cter ko ni..pham2 jew la ehh..teeettttttttttttt..btw,saya yakin..awak akan jd bloger t'knal 1 ari t...hahahahaha...

    ReplyDelete