......

Friday, 12 October 2012

lupa password pulak.



HAHA. tengok title post cm bangang dah kan? hehe, sebenarnya pyka dah banyak kali dah lupa password ni, cm ape je, nyanyuk rasanya. mula lupa password account twitter yg 1st, eah cm bnyk je kn, haha, ok dah lupa yg tu, buat yg baru lak, still lupa jugak, mcm ape je, nenek tua rasanya, sumpah mcm sengal. asyik kena gelak je ngn dak umah, what the!!! :)


sooo. moral of the story, kot ada bnyk sgt account uw, tulis dlm buku, kompem tak lupa, tapi kot hilang buku uw lagi la parah, HAHA.  



No comments:

Post a Comment